انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان

در حکمی از سوی سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، محمدامین صالحی نژاد به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی این سازمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در متن حکم صادر شده از سوی سیدعلیرضا علوی آمده است:

نظر به توانایی و تجارب ارزنده جنابعالی و موافقت ریاست محترم جهاد دانشگاهی، بدینوسیله به عنوان “سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان” منصوب می‌شوید.

امید است در سایه الطاف الهی و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در ساختارهای فرهنگی سازمان، در انجام امور و وظایف محوله موفق و موید باشید.”

گفتنی است پیش از این جلیل بیت‌مشعلی این مسئولیت را بر عهده داشت.

4 × 3 =