انتصاب مدیر اداره حقوقی و فنی جهاد دانشگاهی خوزستان

در حکمی از سوی سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، جلیل بیت‌مشعلی به عنوان مدیر اداره حقوقی و فنی این سازمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در متن حکم صادر شده از سوی سیدعلیرضا علوی، آمده است:

نظر به توانایی و تجارب ارزنده جنابعالی، بدینوسیله به مدت ۲ سال به عنوان “مدیر اداره حقوقی و فنی سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان” منصوب می‌شوید.

ضروری است با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در سازمان ملزومات نظارت بر فرآیندهای عقد و اجرای قراردادهای سازمانی را فراهم آورید. با توجه به جایگاه مهم اداره حقوقی و فنی در اجرا و نظارت بر قراردادهای سازمان در برنامه ششم توسعه و پروژه‌های در دست اقدام، انتظار دارد معاونت‌ها و مدیران محترم واحدهای تابعه سازمان، همکاری شایسته با این اداره را در دستور کار خود قرار دهند.”

2 × = 16