ایسنا رسانه برتر هفته پژوهش خوزستان شد

در آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان، ایسنا خوزستان به عنوان رسانه حامی پژوهش انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در این آیین که با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان برگزار شد، خبرگزاری ایسنا خوزستان به عنوان خبرگزاری برتر و حامی پژوهش انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.
نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان خوزستان ۹ تا ۱۲ آذرماه در محل نمایشگاه‌های دائمی اهواز برگزار شد و خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان با حضور مستمر در این نمایشگاه، بیش از ۶۰ نشست و گفت‌وگوی خبری در حوزه پژوهش و فناوری تهیه و ارسال کرد.

× 4 = 20