برگزاری آزمون جامع بانک تجارت به میزبانی جهاد دانشگاهی خوزستان

آزمون جامع بانک‌داری بانک تجارت از سوی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی خوزستان و به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، این آزمون جمعه (۱۷ دی‌ماه) با حضور ۲۸۰ نفر از روسا و معاونان شعب، روسا و معاونان اعتبارات و صندوق و روسا و متصدیان باجه‌های شعب بانک تجارت استان خوزستان برگزار شد.

در این آزمون که به میزبانی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، کارمندان شعب بانک تجارت شهرهای اهواز، باغملک، هویزه، ایذه، رامهرمز و دشت آزادگان حضور داشتند.

گفتنی است، دکتر قدرت‌اله شاکری‌نژاد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و سیدمنصور حسینی، مدیر شعب بانک تجارت استان خوزستان نیز با حضور در محل، از روند برگزاری آزمون بازدید کردند.

3 × 3 =