برگزاری آئین تجلیل از کارکنان و آغاز طرح توسعه مرکز پزشکی جهاددانشگاهی خوزستان

آئین تجلیل از کارکنان مرکز خدمات تخصصی پزشکی جهاددانشگاهی خوزستان، آغاز طرح توسعه مرکز و توسعه کلینیک تخصصی دندانپزشکی، شامگاه گذشته (۸ دی‌ماه) در مهمانسرای باغ معین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، سید علیرضا علوی رئیس سازمان در این آئین ضمن عرض خوشامد به کارکنان مرکز پزشکی و خانواده‌های آنان این گردهمایی را از سه جهتِ کسب عنوان مرکز برتر میان مراکز پزشکی جهاددانشگاهی کشور، اعلام اجرای طرح توسعه مرکز پزشکی و توسعه کلینیک تخصصی دندانپزشکی فرخنده و مسرت‌بخش عنوان و تصریح کرد: موفقیت مرکز پزشکی در کسب عنوان مرکز برتر در آئین تجلیل از برترین‌های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور، مرهون تلاش‌ها و زحمات مدیریت قبلی و فعلی و تک تک کارکنان است که این موفقیت را به همه این عزیزان تبریک می‌گویم.
وی با اشاره به آغاز طرح توسعه مرکز و راه‌اندازی کلینیک تخصصی دندانپزشکی، افزود: اقدامات قابل توجهی برای بهسازی و توسعه فضا و تجهیزات مرکز در حال انجام است و با توسعه مرکز، شاهد رشد فعالیت‌های آن و ارائه خدمات مطلوب‌تر به آحاد مردم خواهیم بود.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان خاطرنشان کرد: مرکز خدمات تخصصی پزشکی که از سال ۶۳ و تحت عنوان “آزمایشگاه مستضعفین” بنا نهاده شد، در راستای رسالت‌های اجتماعی جهاد دانشگاهی شکل گرفته و با توسعه خدمات و ظرفیت‌های این مرکز، درصدد ایفای بهتر این مسئولیت و ارائه خدمات بیشتر به مردم هستیم. هم‌اکنون سالانه ۷۰۰ هزار نفر از خدمات تخصصی این مرکز استفاده می‌کنند.
همچنین در این آئین، عبدالرحمن یزدی‌پور معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با مروری بر تاریخچه مرکز پزشکی، اظهار کرد: با گذشت بیش از سه دهه از فعالیت این مرکز در ارائه خدمات مختلف تشخیصی، آزمایشگاهی، کلینیکی و پاراکلینیکی اکنون فاز نخست توسعه مرکز پزشکی کلید خورده و به‌زودی شاهد تغییرات اساسی در فضای فیزیکی آن خواهیم بود.
وی افزود: همچنین کلینیک تخصصی دندانپزشکی، به‌زودی در فضایی مجزا تجهیز می‌شود و با ظرفیت مطلوب، به ارائه خدمات خواهد پرداخت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، در این آئین از کارکنان مرکز خدمات تخصصی پزشکی با اهدای لوح تقدیر شد.

− 1 = 6