برگزاری سه آزمون سراسری در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

قائم‌مقام مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان از برگزاری آزمون‌های عملی گروه آزمایشی هنر، آزمون کاردانی فنی و حرفه‌ای و کاردانی به کارشناسی طی روزهای پنج شنبه و جمعه، ۱۲ و ۱۳ مردادماه در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، علی بردیده با اعلام این خبر اظهار کرد: روز پنج‌شنبه، ۱۲ مردادماه موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان میزبان ۶۰۰ داوطلب گروه آزمایشی هنر از استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه و لرستان بود.

وی افزود: آزمون این داوطلبان در یک تا سه نوبت از صبح پنج‌شنبه تا صبح جمعه (۱۳ مردادماه) در رشته‌های مختلف مانند نگارگری، ارتباط تصویری، نقاشی و … برگزار شد؛ تعداد داوطلبان پسر حدود ۶۰ نفر و داوطلبان دختر نزدیک به ۵۰۰ نفر بودند.

قائم‌مقام مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان همچنین با اشاره به برگزاری ۲ آزمون دیگر در روز جمعه در این مرکز، تصریح کرد: در نوبت صبح روز جمعه آزمون دوره‌های کاردانی فنی و حرفه‌ای با حضور نزدیک به هزار و ۲۰۰ داوطلب دختر و در نوبت عصر نیز آزمون سراسری کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته) تقریبا با حضور همین تعداد داوطلب در این مرکز برگزار شد.

بردیده افزود: آزمون دوره‌های کاردانی علاوه بر اهواز در ۹ شهرستان دیگر و آزمون کارشناسی ناپیوسته نیز در سه شهرستان دیگر برگزار شده است.

− 2 = 5