بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه نهم دی ماه

جهاددانشگاهی با صدور بیانه‌ای به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه نهم دی‌ماه بر دفاع از ارزش‌ها و حفظ اقتدار کشور، بر همدلی، وفاق ملی و آمادگی برای جان‌فشانی در راه دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن بیانه صادر شده به شرح زیر است:

“بسم الله الرحمن الرحیم

فتنه‌ها، تحریم‌ها، جنگ‌ها و فشارهای نظام استکبار و دشمنان اسلام، واکنش آنان به آرمان‌ها و معیارهای والای نهضت اسلامی مردم ایران است که مدت‌هاست از جغرافیای سیاسی کشور فراتر رفته و پایه‌های نظام‌های باطل و استکباری را در سراسر جهان متزلزل نموده است.

در این میان، گاه دشمنان با برنامه‌ریزی‌های پیچیده و جنگ نرم و با بهره‌گیری از غفلت عناصر داخلی، مشروعیت این مرکز ثقل آرمان‌های الهی را هدف قرار می‌دهند که اگر هوشیاری و بصیرت در میان نباشد، قطعاً خدشه به وحدت ملی و یکپارچگی ملت و مسئولان و تهدید جدی بنیان جمهوری اسلامی ایران را در پی خواهد داشت.

فرصت انتخابات سال ۸۸ و قطب‌بندی ایجاد شده در ایام تبلیغات، دشمن را به پیاده کردن طرح شوم خود امیدوار ساخت، اما این بار نیز ملت منسجم و بصیر ایران، دفاع از ارزش‌ها و حفظ اقتدار کشور را بر تمایلات گروهی و حزبی ترجیح داد و برای خنثی‌سازی توطئه دشمنان جانانه به میدان آمد.

حماسه نهم دی ماه ۸۸ سد محکمی شد که بندبند آن در سایه الطاف الهی، رهبری هوشمندانه و با صلابت رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و پشتیبانی ملت بزرگ ایران شکل گرفت.

در آستانه سالروز این حماسه بزرگ، بار دیگر بر همدلی، وفاق ملی و آمادگی برای جان‌فشانی در راه دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تاکید نموده و از خداوند متعال مسألت می‌نماییم که همواره ملت مقتدر و مظلوم ایران را در برابر دشمنی‌ها حفظ و با عزت و سربلندی به سرمنزل مقصود رهنمون سازد.”

2 × 5 =