جهاد دانشگاهی خوزستان در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد

موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان به عنوان نخستین موسسه آموزش عالی در استان خوزستان، در مقطع کارشناسی ارشد در در پنج کدرشته دانشجو می‌پذیرد.

این پنج رشته شامل مهندسی برق گرایش سیستم‌های قدرت، مهندسی عمران گرایش سازه، مهندسی عمران گرایش ژئوتکنیک، مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار و مهندسی معماری است و علاقمندان می‌توانند از یکشنبه ۲۱ خرداد با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به انتخاب رشته مورد علاقه خود اقدام کنند.

ظرفیت پذیرش در هر کدرشته نیز حداقل ۲۰ نفر است و این احتمال وجود دارد که در مرحله تکمیل ظرفیت، کدرشته‌های جدید نیز به رشته‌های موجود اضافه شود.

در حال حاضر ۴۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و در پنج رشته در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان در حال تحصیل هستند.

× 5 = 25