جهاد دانشگاهی خوزستان، میزبان بیش از ۲ هزار داوطلب آزمون استخدامی وزارت بهداشت

آزمون استخدامی وزارت بهداشت، جمعه (اول دی‌ماه) با حضور ۲ هزار و ۲۴۴ داوطلب در مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، مرکز آزمون جهاددانشگاهی روز جمعه (اول دی‌ماه) میزبان داوطلبان آزمون استخدامی وزارت بهداشت در استان خوزستان بود.

آزمون استخدامی ۲ هزار و ۲۴۴ داوطلب در رشته‌های بهیاری، کاردان اتاق عمل، پرستاری، مامایی، کارشناس اتاق عمل و کارشناس بهداشت خانواده در این مرکز برگزار شد.

مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خوزستان فعالیت‌های خود را از سال ۹۳ آغاز کرد و تاکنون تقریبا بیش از ۶۵ آزمون با حضور بیش از ۱۱۰ هزار داوطلب در این مرکز برگزار شده است.

همچنین بر اساس ارزیابی انجام‌شده میان ۴۰۰ مرکز مجری آزمون‌های سازمان‌ سنجش آموزش کشور، این مرکز به‌عنوان یکی از از ۲۰ مرکز و دانشگاه برتر برگزارکننده آزمون شناخته شد.

6 − 2 =