سرپرست جهاد دانشگاهی خوزستان خبر داد: تبدیل مرکز خدمات تخصصی پزشکی به مجتمع در پنج سال

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با تاکید بر اهمیت فعالیت‌های مرکز خدمات تخصصی پزشکی، تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ ششم توسعه، این مرکز در پنج سال به مجتمع پزشکی تبدیل می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی در آیین تکریم و معارفه سرپرست و مدیر داخلی مرکز پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان اظهار کرد: پس از واگذاری مسئولیت سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به اینجانب، بلافاصله تیم‌هایی برای مطالعه و بررسی وضعیت سازمان انتخاب و مستقر شدند. کار بررسی و آسیب‌شناسی حوزه پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان نیز از همان زمان آغاز شد و جلسات متعددی نیز در این زمینه برگزار شد و ماحصل این جلسات، برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات موثر در قالب برنامه ششم توسعه برای حوزه پزشکی است.

وی افزود: در این فاصله نیز تعدادی از پرسنل مرکز پزشکی آمدند و دغدغه‌ها و مطالبات خود را مطرح کردند و بر اساس جمع‌بندی معاون پژوهشی سازمان، بنا بر این شد که از آقای آقاکوچک که از مدیران موفق حوزه آموزشی سازمان هستند به عنوان مدیر داخلی مرکز پزشکی استفاده شود و آقای یزدی‌پور نیز با حفظ سمت به مدت یک‌سال مدیریت این مرکز را بر عهده خواهند داشت. حضور همزمان معاون سازمان در جایگاه مدیریت مرکز فرصتی طلایی است، زیرا در چنین شرایطی معاون به صورت مستقیم درگیر مسایل خواهد بود و راهکارهای بهتری ارائه خواهد داد.

علوی با اشاره به سابقه فعالیت جهاد دانشگاهی خوزستان در حوزه پزشکی، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی خوزستان از سال ۱۳۶۳ و با عنوان آزمایشگاه مستضعفین، فعالیت در حوزه پزشکی را آغاز کرد و در سه دهه گذشته خدمات خوبی را به جامعه ارائه داده است. نوع فعالیت این مرکز به‌گونه‌ای است که علاوه بر جنبه اقتصادی، جنبه رفاه اجتماعی و ارائه خدمات به مردم نیز دارد که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و اگر بتوانیم دردی را از بیماری تسکین دهیم، قطعا برای سازمان برکت به همراه خواهد داشت.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ضمن تقدیر از زحمات مدیر سابق مرکز پزشکی، تاکید کرد: قطعا در روزهای باقی‌مانده از دوره خدمت جناب آقای باعثی در مجموعه، از تجربه‌های ارزشمند ایشان استفاده خواهد شد. برای آقای یزدی‌پور، سرپرست جدید مرکز نیز آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بتواند بر اساس برنامه ششم توسعه، اقدامات موثری در حوزه پزشکی انجام دهد.

وی از زحمات مدیر سابق داخلی مرکز نیز تقدیر کرد و گفت: بناست همچنان از خدمات آقای معین‌زاده در حوزه پزشکی سازمان استفاده شود. آقای آقاکوچک نیز که از این پس مسئولیت مدیریت داخلی مرکز را بر عهده خواهد داشت از سال ۱۳۸۴ وارد مجموعه شدند و در معاونت‌های فرهنگی و آموزشی جزء مدیران موفق سازمان بوده‌اند. در سال گذشته نیز پس از واگذاری مسئولیت برگزاری دوره آموزش یک ساله کمک پرستاری به جهاد دانشگاهی خوزستان، مسئولیت مدیریت اجرایی این دوره به وی واگذار شد و به همین دلیل نیز ارتباط موثری با بدنه پزشکی استان دارند.

علوی تاکید کرد: از پرسنل مجموعه پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان می‌خواهم به تیم مدیریتی جدید مرکز کمک کنند تا بتوانیم در حوزه پزشکی کارهای موثری انجام دهیم.بر اساس برنامه ششم توسعه بنا بر این است که حوزه پزشکی جهاد دانشگاهی در سه فاز به یک مجتمع پزشکی تبدیل شود و خدمات نوینی به ویژه در حوزه پزشکی هسته‌ای در این مرکز ارائه شود و تحقق این اهداف به همکاری همه پرسنل بستگی دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، عبدالرحمن یزدی‌پور، معاون پژوهشی سازمان و سرپرست مرکز خدمات تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این آیین ضمن تقدیر از مدیر سابق مرکز، گفت: مرکز پزشکی جهاد دانشگاهی با توجه به خدمات عمومی که به جامعه ارائه می‌دهد، اهمیت ویژه‌ای دارد. جناب آقای باعثی در دوران فعالیت خود، خدمات موثری را ارائه دادند و امیدوارم بتوانیم در قالب برنامه ششم توسعه، بیش از پیش این مرکز را توسعه دهیم.

وی با اشاره به انتصاب مدیر داخلی مرکز، افزود: آقای آقاکوچک از مدیران موفق حوزه آموزشی سازمان است و بناست از این پس مدیریت داخلی مجموعه را بر عهده داشته باشد و قطعا با حضور وی، شاهد رونق بسیاری از امور خواهیم بود. از آقای معین‌زاده نیز که سال‌ها در این مرکز منشاء خدمات بوده، تشکر می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، محمدمهدی آقاکوچک، مدیر داخلی مرکز خدمات تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این آیین اظهار کرد: در مجموعه پزشکی که مجموعه‌ای خدماتی است، دو دسته کار باید انجام شود؛ نخست رسیدگی به امور جاری و دوم، ساختارگذاری، اصلاح فرآیندها و ایجاد فرآیندهای جدید است و در این میان باید میان امور جاری و امور ساختاری نیز تعادل برقرار شود.

وی با تشریح اولویت‌های پنج‌گانه در مرکز خدمات تخصصی پزشکی، افزود: رسیدگی به وضعیت منابع انسانی، اولویت نخست مجموعه است، زیرا منابع انسانی، سرمایه مرکز است. در این زمینه استقرار نظام کارانه در اولویت قرار دارد و پرسنل باید بر اساس میزان فعالیت و خلاقیت، در سود مرکز سهیم باشند. نظام اضافه کار و پرداخت، بر اساس میزان حضور، منسوخ شده است و پرداخت‌ها باید بر اساس بهره‌وری، کارایی و میزان خلاقیت انجام شود.

آقاکوچک تصریح کرد: آموزش ضمن خدمت پرسنل، اولویت دوم است و باید بر اساس نیازسنجی دقیق، یک تقویم آموزشی منظم برای آموزش پرسنل تنظیم شود.

وی تاکید کرد: استقرار نظام مالی فراگیر اولویت سوم مرکز است؛ در این زمینه باید به سمتی حرکت کنیم که فرآیندهای مالی در مرکز انجام شود و تیم مالی سازمان، کار نظارت و حسابرسی را انجام دهد.

مدیر داخلی مرکز خدمات تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان، گفت: فعالیت‌های عمرانی و توسعه فیزیکی مرکز، اولویت چهارم است و در این زمینه باید بر اساس برنامه‌ای منظم، میزان فضای فعال مرکز افزایش یابد تا بتوانیم خدمات مطلوب‌تری ارائه دهیم.

وی افزود: استقرار نظام IT نیز اولویت پنجم مرکز است؛ در این زمینه باید یک نرم‌افزار جامع برای مرکز طراحی و اصلاح سخت‌افزارها نیز بر مبنای نرم‌افزار مستقر انجام شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در پایان این مراسم از اسداله باعثی و عباس معین زاده، مدیر و مدیر داخلی سابق مرکز پزشکی تقدیر و عبدالرحمن یزدی‌پور و محمدمهدی آقاکوچک به عنوان سرپرست و مدیر داخلی جدید مرکز معرفی شدند.

photo_۲۰۱۷-۰۶-۰۱_۱۲-۴۶-۴۶photo_۲۰۱۷-۰۶-۰۱_۱۴-۰۹-۱۶photo_۲۰۱۷-۰۶-۰۱_۱۴-۰۹-۵۷photo_۲۰۱۷-۰۶-۰۱_۱۴-۱۱-۴۶photo_۲۰۱۷-۰۶-۰۱_۱۴-۱۲-۲۹

× 8 = 16