سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، علی اثنی‌عشری به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در متن حکم دکتر قدرت‌اله شاکری‌نژاد آمده است:

“نظر به تجربیات و حسن سابقه ارزشمند جنابعالی و با عنایت به تایید ریاست محترم موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، بدینوسیله به عنوان “سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و تشریک مساعی، در توسعه هرچه بیشتر کمی و کیفی و استفاده بهینه از فضاهای آموزشی این مرکز آموزش عالی موفق و موید باشید.”

گفتنی است، پیش از این علی بردیده این مسئولیت را بر عهده داشت که پس از آن به عنوان قائم‌مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد.

+ 1 = 2