سرپرست مرکز خدمات تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد

در حکمی از سوی سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، عبدالرحمن یزدی‌پور با حفظ سمت به مدت یک‌سال به عنوان سرپرست مرکز خدمات تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در متن حکم صادر شده از سوی سیدعلیرضا علوی آمده است:

“نظر به توانایی و تجارب ارزنده جنابعالی و موافقت معاون محترم پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، به موجب این حکم با حفظ سمت به مدت یک‌سال به عنوان “سرپرست مرکز خدمات تخصصی پزشکی سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان” منصوب می‌شوید.

امید است با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در ساختارهای پزشکی سازمان در اجرای برنامه ششم توسعه مرکز اهتمام شایسته‌ای را در دستور کار خویش قرار دهید.”

همچنین سیدعلیرضا علوی در نامه‌ای خطاب به اسداله باعثی، از زحمات وی در دوران مسئولیت در مرکز خدمات تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان تقدیر کرد.

در متن این نامه آمده است:

“بدین وسیله مراتب قدردانی و تشکر خود را به دلیل خدمات ارزنده و تلاش‌های صادقانه جنابعالی در طول تصدی «مدیریت مرکز خدمات تخصصی پزشکی سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان» اعلام می‌دارد.

اطمینان دارد همچون گذشته به عنوان جهادگری سخت‌کوش همت خویش را در پیشبرد اهداف این سازمان به کار خواهید بست. توفیق روز افزون جنابعالی را از خداوند متعال مسئلت دارم.”

7 × 2 =