ضیافت افطار و گرامیداشت سالروز تاسیس ایکنا در جهاد دانشگاهی خوزستان

ضیافت افطار سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و همچنین آیین گرامیداشت یازدهمین سالروز تاسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) در خوزستان با حضور خانواده پرسنل برپا شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در ابتدای این مراسم با اشاره به حادثه تروریستی تهران و همچنین شهادت مدیرعامل سابق ایکنا در این حادثه، آن را به همه بازماندگان تسلیت گفت و اظهار کرد: حجت‌الاسلام تقوی از همکاران خوب ما در مجموعه جهاددانشگاهی بود که در این حادثه به فیض شهادت نائل آمد.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ سال پیش در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع)، ایکنا خوزستان به عنوان نخستین شعبه استانی سراسر کشور، افتتاح شد، افزود: از همه افرادی که از ابتدای آغاز به کار خبرگزاری ایکنا در استان خوزستان با ما همکاری داشته‌اند قدردانی می‌کنیم.

علوی همچنین از خانواده‌های پرسنل جهاد دانشگاهی خوزستان تشکر کرد و حمایت خانواده‌ها را عاملی موثر در موفقیت‌های سازمان خواند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در این مراسم از خبرنگاران، عکاسان، عوامل دبیرخانه و فنی، سردبیران، دبیران، معاونان و مدیران اجرایی که از ابتدای فعالیت خبرگزاری ایکنا در خوزستان با این مجموعه همکاری داشته‌اند، تقدیر شد.

گفتنی است، ضیافت افطار سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در روزهای ۱۸ و ۱۹ خرداد و همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) با حضور خانواده پرسنل بخش‌های مختلف و بازنشستگان این سازمان برپا شد.

photo_۲۰۱۷-۰۶-۱۰_۰۹-۱۲-۵۸photo_۲۰۱۷-۰۶-۱۰_۰۹-۰۷-۳۴photo_۲۰۱۷-۰۶-۱۰_۰۹-۰۷-۲۴photo_۲۰۱۷-۰۶-۰۸_۲۲-۳۶-۰۵

9 + = 11