علوی: حساسیت کار فرهنگی را افرادی که در این حوزه کار کرده‌اند، می‌دانند

آیین تودیع و معارفه معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان امروز چهارشنبه (۲۴ خردادماه) با حضور سرپرست سازمان، معاونان و کارکنان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در آغاز این آیین سیدعلیرضا علوی سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ضمن تسلیت ایام ضربت خوردن حضرت امیرالمؤمنان(ع) گفت: امیدوارم ماحصل شب‌ زنده‌داری‌ها و شرکت در مجالس معرفت پیدا کردن به مفاهیم دین و شناخت پیدا کردن نسبت به خداوند متعال باشد.

وی با اشاره به جلسه برگزار شده، آن را جلسه‌ای کاملاً دوستانه توصیف کرد و گفت: زمانی که مسئولیت سازمان جهاد دانشگاهی به بنده واگذار شد، استراتژی که تعریف کرده بودم، تقویت یک مغز متفکر در ستاد برای مدیریت کردن صف‌هایی است که به این ستاد نسبتا بزرگ وصل هستند. سازمان‌های موفق دنیا معمولا ستادهای متفکر و سبکی دارند ولی صف‌های چابکی را برای خود طراحی می‌کنند.

علوی اظهار کرد: در این طراحی اولین جایی که روی آن دست گذاشته شد، اداره برنامه‌ریزی، بودجه و تشکیلات بود. نیاز داشت که این مغز متفکر اول فکر کند که قرار است چه کاری انجام دهد، در کنار این اداره قرار است دو اداره بزرگ تأسیس شود که یکی اداره حقوقی و فنی است که قرار است به اداره حقوقی و قراردادها تبدیل شود. با توجه به اینکه در جهاد دانشگاهی خوزستان روزی یک قرارداد امضا می‌شود، بنابراین باید یک سازوکار فکری درستی این قراردادها را تجزیه و تحلیل کند. در کنار آن، در اداره برنامه ریزی رصد کنیم قراردادها در چه مرحله‌ای است و چگونه باید اجرا شود.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ادامه داد: اداره سوم که قرار است تشکیل شود، یک اداره فنی است که برای توسعه فیزیکی سازمان، به طور سازمانی برنامه‌ریزی می‌کند. ادارات این ستاد ظرف یک ماه آینده، تشکیل می‌شود و ما وارد قسمت‌های صفی برای شروع فرآیند چابک‌سازی و رصد برنامه‌ها می‌شویم.

وی تأکید کرد: برای ما مهم بود افرادی که قرار است در این موقعیت استفاده کنیم به اصول اولیه کاری که قرار است انجام شود، آشنا باشند. آقای بیت‌مشعل به عنوان مدیر دفتر حقوقی، سابقه خوبی در آشنایی با ساختارهای حقوقی جهاد دارند و از سویی قریب به سه سال در معاونت فرهنگی جهاد مسئولیت داشتند و پس از صحبت در این زمینه با آغوش باز این مسئولیت را پذیرفت.

علوی از اقدامات انجام شده در دوره معاونت فرهنگی بیت مشعل قدردانی کرد و گفت: حرف زدن درباره حوزه فرهنگی جهاد، ساده است. منتهی همانطور که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند، حوزه فرهنگ در کشور ما مظلوم است. حساسیت کار فرهنگی را افرادی که در این حوزه کار کرده‌اند، می‌دانند. خوشبختانه در دوره معاونت فرهنگی آقای بیت‌مشعل کارهای زیربنایی انجام شد. کار آخری که عزتمندانه‌ انجام شد، انتخابات بود که ایسنای خوزستان، اخبار انتخابات را آبرومند و خوب مدیریت کرد. وظیفه خودم می‌دانم از آنها تشکر کنم. در خبرگزاری ایکنا هم اتفاقاتی افتاد، امیدواریم روز به روز این کارها را بهتر کنیم. ایکنا در نمایشگاه قرآن در ایام ماه مبارک در غرفه حضور داشت؛ به دوستان در ایکنا خداقوت می‌گویم.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: برای آقای بیت مشعل در پستی که پذیرفتند آرزوی موفقیت می‌کنم و از تلاش‌های صورت گرفته در دوره معاونت فرهنگی گذشته صیمیمانه تشکر می‌کنم.

علوی، محمدامین صالحی‌نژاد را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی معرفی کرد و گفت: آقای صالحی نژاد فرزند حوزه فرهنگی جهاد است که در سال ۸۶ به مجموعه ما در ایسنا اضافه شد و وقتی مسئولیت روابط عمومی سازمان را برعهده گرفت، جهش خوبی به خصوص در حوزه اطلاع‌رسانی و خبر در سازمان بوجود آمد. خوشبختانه آقای صالحی نژاد به حوزه فرهنگی آشنا است و امیدوارم مأموریت برنامه ششم توسعه در معاونت فرهنگی را ادامه دهند.

وی تأکید کرد: در جهاد یاد بگیریم، با تغییر مدیریت‌ها برنامه‌ها نباید تغییر کند. یاد بگیریم اگر برنامه‌ای هست همه نسبت به آن ملزم شویم.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در پایان گفت: امیدوارم در بقیه تغییر و تحولاتی که در سازمان به وجود می‌آید بتوانیم به سمت اهداف یک برنامه برویم. جهاد دانشگاهی خوزستان، خانواده بزرگی است. به روایتی ما بزرگترین جهاد دانشگاهی کشور هستیم و نیازمند آنیم که با طمأنینه و دقت سازمان را مدیریت کنیم.

بر اساس این گزارش، در پایان این آیین محمدامین صالحی نژاد به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان معرفی و از زحمات جلیل بیت‌مشعل تقدیر و وی به عنوان مدیر اداره حقوقی و فنی سازمان منصوب شد.

5 × = 5