کارگاه “خلق ایده کسب و کار اینترنتی” برگزار شد

کارگاه آموزشی “خلق ایده کسب و کار اینترنتی” در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، این کارگاه آموزشی یک روزه با حضور دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و با هدف آشنایی دانشجویان با روش‌های صحیح انتخاب کسب و کار، برگزار شد.

سیدرضا علوی، مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی خوزستان با حضور در این کارگاه، به تشریح شاخص‌های علاقه، تخصص و روندهای حاکم بر بازار کار پرداخت.

در این کارگاه آموزشی ابتدا روش انتخاب حوزه کسب و کار به دانشجویان آموزش داده شد و سپس، روش‌های خلق ایده ارائه شد تا بتوانند مشکل و راه حل را هم‌زمان پیدا کنند و از این طریق بتوانند محصولی برای حل مشکل ارائه دهند.

در ادامه، هفت گروه کاری تشکیل شد و دانشجویان در قالب این گروه‌ها، به تمرین کار تیمی و خلق ایده پرداختند و در انتها روش معرفی ایده در یک دقیقه به آنها ارائه شد.

9 − 2 =