مدیر اجرایی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه خوزستان منصوب شد

در حکمی از سوی رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، نجمه ابراهیم‌پور به عنوان مدیر اجرایی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه خوزستان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در حکم صادر شده از سوی سیدعلیرضا علوی آمده است:

“با عنایت به تعهد و شایستگی سرکار عالی و به پیشنهاد معاون محترم فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان، بدینوسیله به مدت دو سال به عنوان مدیر اجرایی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه خوزستان منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با تعامل سازنده با دفتر مرکزی، برقراری ارتباط موثر با سازمان‌ها و دانشگاه‌ها، مدیریت صحیح پرسشگران و طراحی و اجرای منظم پروژه‌های استانی و ملی، شاهد توسعه فعالیت‌های شعبه مرکز افکارسنجی در استان خوزستان باشیم.”

4 + = 13