مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان در جمع ۱۲ مرکز برتر کشور

هجدهمین گردهمایی روسا و سرپرستان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی به مناسبت سی و هفتمین سال‌روز تشکیل جهاد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، دکتر مجدالدین، رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در این گردهمایی گزارش ارزیابی عملکرد مراکز در سال ۹۵ را اعلام و از بین ۴۰ مرکز فعال، ۱۲ مرکز که امتیاز ۸۰ از ۱۰۰ را کسب کردند، معرفی کرد.

در این میان مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در کنار مراکز مشهد، اراک، بندر عباس، تبریز، کرج، زنجان، خرم آباد، کرمانشاه، سمنان، سنندج و تهران به عنوان مراکز برتر معرفی شدند.

+ 3 = 5