نشست مشورتی جهاد دانشگاهی و بنیاد شهید خوزستان برگزار شد

نشست مشورتی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، محمدامین صالحی‌نژاد سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در این نشست با اشاره به سابقه فعالیت جهاد دانشگاهی، گفت: ایسنا و ایکنا به عنوان دو خبرگزاری فعال جهاد دانشگاهی خوزستان، در عرصه دفاع مقدس و موارد مربوط به شهدا و ایثارگران فعالیت‌های قابل توجهی دارند. همچنین مرکز نوع ب دفاع مقدس نیز به‌زودی در معاونت فرهنگی این سازمان راه‌اندازی می‌شود و در زمینه مستندسازی و تولید محتوا فعالیت خواهد داشت.

وی ادامه داد: خبرگزاری ایکنا با توجه به رسالت قرآنی و دینی که در استان خوزستان دنبال می‌کند، پوشش خبری و تصویری تشییع پیکر شهدای مدافع حرم و گمنام را در دستور کار خود قرار داده است. همچنین گزارش‌های خبری و تصویری گسترده‌ای درباره شهدای مدافع حرم همچون شهید تقوی‌فر و محمدی بر روی خروجی این خبرگزاری قرار گرفته است.

صالحی نژاد ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که در موارد مختلف و به‌ویژه در زمینه تولید محتوا، همکاری‌های خوبی میان معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و بنیاد شهید استان شکل گیرد.

بر اساس این گزارش، دکتر امین عطارزاده معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز در این نشست با اشاره به تاکید سازمان مبنی بر ارائه آموزش‌های اشتغال‌محور، گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که جهاد دانشگاهی با سازمان‌های مختلف منعقد کرده است، ارائه آموزش‌های تخصصی منجر به اشتغال، در دستور کار قرار گرفته است.

وی در زمینه آموزش فرزندان و خانواده‌های شهدا و ایثارگران در مجموعه جهاد دانشگاهی خوزستان اعلام آمادگی کرد.

بر اساس این گزارش، عبدالرضا فرجیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان نیز با تاکید بر گردآوری تاریخ شفاهی دفاع مقدس از والدین شهدا، گفت: تاریخ شفاهی دفاع مقدس باید از والدین شهدا و ایثارگران جمع‌آوری شود، اما به دلیل اینکه سالانه ما تعداد زیادی از والدین شهدا را از دست می‌دهیم. این امر باعث می‌شود بسیاری از منابع و فرصت‌ها از دست برود.

وی ادامه داد: خوزستان در موضوع شهادت همواره پیشتاز بوده است؛ آن چنان که می‌بینیم خوزستان شهدای ترور، اربعین حسینی، مدافعان حرم و … را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

فرجیان گفت: در ایام مختلف سرکشی به خانواده شهدا از اولویت‌های ما است. به مناسبت عید غدیر هم دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران سادات انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اعزام کاروان‌های راهیان نور در آبان‌ماه انجام می‌شود، ادامه داد: هرساله ۵ هزار نفر از سراسر کشور از والدین شهدا و جانبازان در قالب این کاروان‌ها به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند.

فرجیان گفت: همچنین اولویت اصلی ما در بنیاد شهید موضوع اشتغال خانواده‌های شهدا و ایثارگران است. بسیاری از آنها با توجه به وضعیت کشور این موضوع را اولویت اصلی خود می‌دانند و همه تلاش ما بر این است که در راه خدمت به خانواده شهدا این موضوع را برطرف کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان عنوان کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر بسیاری در دانشگاه‌های استان خوزستان فعالیت دارند که اولویت اصلی آنها پس از فارغ‌التحصیلی اشتغال است و ما خود را موظف به رفع این نیاز آنها می‌دانیم.

+ 8 = 16