همکاری‌های جهاد دانشگاهی خوزستان و بانک تجارت گسترش می‌یابد

در دیدار رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و مدیر شعب بانک تجارت استان، بر توسعه همکاری‌های مشترک تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، دکتر قدرت‌اله شاکری‌نژاد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و سیدمنصور حسینی، مدیر شعب بانک تجارت استان خوزستان با یکدیگر دیدار کردند.

توسعه همکاری‌های مشترک در خصوص برگزاری آموزش‌های کوتاه‌مدت و آزمون‌های الکترونیکی، از جمله مواردی بود که در این نشست مورد تاکید طرفین قرار گرفت.

سیدعلیرضا علوی، معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این دیدار گزارشی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مراکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی ارائه کرد.

2 × 7 =