پیام رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید پیامی به شرح زیر صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان، در متن پیام صادر شده از سوی سیدعلیرضا علوی آمده است:

السلام علیک یا اباعبدالله

من دَلائِلِ عَلاماتِ القَبولِ : الجُلوسُ إلى‏ أهلِ العُقولِ

امام حسین (ع): از نشانه‏ هاى خوش‏نامى و نیک‏بختى، همنشینى با خردمندان است.

با سلام و درود بر خاتم انبیاء حضرت محمد مصطفی (ع)،  فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را گرامی می‌دارم. سال تحصیلی ۹۷-۹۶ را در حالی آغاز می‌کنیم که مزین به نام مبارک سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است. امامی که با خون سرخ خویش درس آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی را تا ابد برایمان به یادگار گذاشت. جهاد دانشگاهی از زمان ورود به عرصه آموزش عالی، براساس وظایف ذکر شده در اساسنامه و اهداف این نهاد انقلابی، در مسیر ارتقاء کیفیت آموزش و توانمندسازی کشور در مسیر استقلال علمی و صنعتی، گام‌های موثری برداشته و موفقیت‌های بسیاری نیز کسب کرده است.

جهاد دانشگاهی استان خوزستان نیز از دهه ۷۰ به عرصه آموزش عالی وارد شد و موسسه آموزش عالی و مرکز آموزش عالی علمی کاربردی این نهاد در قریب ۲۰ سال گذشته، دانشجویان بسیاری را در دامان خود پرورانده و دستاوردهای بسیاری در عرصه تولید دانش و انجام فعالیت‌های پژوهشی کسب کرده‌ است.

اعضای محترم هیات علمی و جهادگران گرامی؛

رهنمودها و حمایت‌های مقام معظم رهبری و همچنین شرایط مناسب موجود در کشور، مسئولیتی بیش از پیش را متوجه قشر فرهیخته جامعه می‌سازد و در چنین فضای ارزشمندی، از جهادگران جهاد دانشگاهی انتظار می‌رود که با تجهیز خود به علم روز و همچنین کار و تلاش مضاعف، ضمن کمک به حل مشکلات موجود در کشور، براساس تاکید مقام معظم رهبری به انجام کارهای گزین در حوزه علم و دانش بپردازند.

دانشجویان عزیز؛

دوران تحصیل، دوران زیبا و ارزشمندی است و انرژی و انگیزه جوانی، در چشم بر هم زدنی جای خود را به رخوت کهنسالی می‌دهد. اوقات ارزشمند جوانی را غنیمت بدانید و با کار و تلاش، آینده فردای کشور عزیزمان را هرچه زیباتر رقم بزنید. جهاد دانشگاهی خوزستان نیز متعهد است که همه تلاش خود را برای فراهم کردن شرایطی مناسب جهت انجام فعالیت‌های علمی شما عزیزان، به‌کار ببندند.

تقارن آغاز سال تحصیلی جدید با هفته دفاع مقدس را نیز به فال نیک می‌گیریم و همچون شهدای گرانقدر دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم که برای عزت و شرف میهن عزیزمان مردانه ایستادگی کردند، جامعه دانشگاهی و به‌ویژه دانشجویان و استادان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز به تاسی از آن بزرگ‌مردان، برای سرافرازی ایران عزیز در عرصه دانش و تداوم مسیر بالندگی علمی و استقلال اقتصادی کشور، از پای نخواهند نشست.

در پایان از درگاه خداوند متعال برای همه فعالان عرصه آموزش عالی در مجموعه جهاد دانشگاهی، سالی پر از موفقیت و سلامتی را آرزومندم.

سیدعلیرضا علوی

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان