گروه‌های پژوهشی شیمی و مکانیک جهاد دانشگاهی خوزستان در رتبه‌های برتر کشور

گروه‌های پژوهشی مکانیک و شیمی پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان در ارزشیابی گروه‌های پژوهشی فنی مهندسی و علوم پایه در سال ۱۳۹۵ به‌ترتیب موفق به کسب رتبه برتر اول و دوم شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، بر اساس آخرین نتایج ارزشیابی عملکرد که هرساله از سوی معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی و بر اساس عملکرد علمی گروه‌های پژوهشی واحدهای جهاد دانشگاهی در کشور انجام می‌شود، گروه پژوهشی شیمی پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان در گروه تخصصی علوم پایه موفق به اخذ رتبه دوم در میان گروه‌های پژوهشی علوم پایه کشور شد.

همچنین گروه پژوهشی مکانیک که پروژه شاخص ملی طراحی و تولید مته‌های حفاری را در دست اجرا دارد، نیز توانست در میان تمام گروه‌های پژوهشی فنی مهندسی کشور رتبه نخست را کسب کند.

در ارزشیابی سالانه گروه‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی سراسر کشور شاخص‌هایی نظیر طرح‌های کارفرمایی، دستیابی به دانش فنی، ثبت اختراع، تعداد مقالات چاپ‌شده، تعداد کتاب منتشرشده و شرکت در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی مدنظر قرار گرفته است.

+ 5 = 14