به مناسبت سالروز تأسیس جهاددانشگاهی انجام می‌شود‎؛

ثبت‌نام با تخفیف دوره‌های کوتاه‌‌مدت جهاد دانشگاهی خوزستان تا ۱۶ مردادماه

۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۰۱۵۱ اخبار برگزیده
به مناسبت سالروز تأسیس جهاددانشگاهی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی خوزستان از امروز تا ۱۶ مردادماه، برای ترم پاییز ۹۸ و تمامی دوره‌های کوتاه‌مدت با ۲۰ درصد تخفیف پیش‌ثبت‌نام می‌کند.
ثبت‌نام با تخفیف دوره‌های کوتاه‌‌مدت جهاد دانشگاهی خوزستان تا ۱۶ مردادماه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، به مناسبت فرارسیدن 16 مردادماه (سالروز تأسیس جهاددانشگاهی) ثبت‌نام دوره‌های آموزشی تخصصی جهاد دانشگاهی خوزستان برای ترم پاییز 98 و تمامی دوره‌های تخصصی کوتاه‌مدت از امروز تا 16 مردادماه، با 20 درصد تخفیف انجام می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانند به صورت حضوری به مراکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی خوزستان مراجعه کرده و یا با شماره‌ تلفن‌های 33361135 و 33361980 (مرکز شماره 1 واقع در ضلع جنوبی استادیوم تختی) و 9 33337778 (مرکز شماره 2 واقع در امانیه، خیابان خرم) تماس بگیرند.