برگزاری آزمون استخدامی آتش‌نشانی با حضور بیش از ۶ هزار داوطلب در خوزستان

۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۰۴۵۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
آزمون استخدامی آتش‌نشانی‌ شهرداری‌های استان خوزستان همزمان با کل کشور امروز به میزبانی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد.
برگزاری آزمون استخدامی آتش‌نشانی با حضور بیش از ۶ هزار داوطلب در خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی  خوزستان، سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اعلام این خبر گفت: آزمون استخدامی آتش‌نشانی‌ شهرداری‌های کل کشور امروز به صورت همزمان در استان‌های کشور برگزار می‌شود و در استان خوزستان نیز 6 هزار و 333 داوطلب استخدام در آتش‌نشانی، برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند.

وی افزود: در استان خوزستان آزمون در دو شهر اهواز و دزفول برگزار می‌شود؛ به این ترتیب که از مجموع شرکت‌کنندگان، 983 نفر در حوزه آزمون دزفول و 5 هزار و 350 داوطلب در حوزه‌های آزمون اهواز حضور می‌یابند. در اهواز نیز با توجه به تعداد بالای شرکت‌کنندگان، دو حوزه شامل مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و مجتمع فنی و حرفه‌ای شهید چمران برای برگزاری آزمون در نظر گرفته شده است.

علوی با اشاره به تجربه جهاد دانشگاهی خوزستان در برگزاری آزمون، تاکید کرد: جهاد دانشگاهی در چندین سال اخیر آزمون‌های متعدد از جمله آزمون‌های دانشگاهی و استخدامی را برگزار کرده است و بارها نیز به عنوان مرکز آزمون برتر انتخاب شده است، به همین دلیل تیم اجرایی آزمون در این مجموعه تجربه خوبی در برگزاری دارند و به همین دلیل همه هماهنگی‌های لازم برای برگزاری منظم و دقیق آزمون استخدامی آتش‌نشانی از چند ماه قبل پیش‌بینی شده است

کلید واژه ها: آزمون استخدامی آزمون جهاد دانشگاهی آتش نشانی