تقدیر استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مشارکت اثربخش جهاددانشگاهی خوزستان در تأمین سلامت

۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۸ کد : ۱۰۸۳۵ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
استاندار خوزستان و رییس دانشگاه علوم پزشکی جدی شاپور اهواز، از مشارکت ارزنده و اثربخش سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت مردم استان قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان و دکتر ایرج نظری، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از مشارکت ارزنده و اثربخش سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان در زمینه تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت مردم استان از طریق حضور رییس این سازمان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و پیگیری مناسب مصوبات مربوطه قدردانی کردند.

سالانه بیش از چهارصد و پنجاه هزار نفر از خدمات درمانی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان بهره مند می شوند.