رییس جهاددانشگاهی در نشست با مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب مطرح کرد:

توانمندی این نهاد در انجام پروژه‌های متعدد در بخش ساخت قطعات

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۶ کد : ۱۱۳۷۰ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
دکتر حمیدرضا طیبی در سفر یک‌روزه به اهواز، با احمد محمدی دیدار کرد و با تشریح توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در زمینه تدوین دانش فنی و ساخت قطعات مورد نیاز صنعت نفت، بر آمادگی این نهاد جهت انجام پروژه‌های جدید، تاکید کرد.
توانمندی این نهاد در انجام پروژه‌های متعدد در بخش ساخت قطعات

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در سفر یک روزه به اهواز با احمد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب دیدار کرد و با تاکید بر توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در زمینه تدوین دانش فنی و ساخت قطعات مورد نیاز صنعت نفت، از آمادگی این مجموعه جهت پذیرش و انجام پروژه‌های جدید تاکید کرد.
در این دیدار گزارشی از پروژه‌های قطعه‌سازی در دست اجرا در مجموعه جهاد دانشگاهی، به‌ویژه تولید انبوه مته‌های حفاری در جهاددانشگاهی خوزستان، ارائه شد.
محمدی نیز با تاکید بر عزم وزارت نفت در بومی‌سازی کالاهای اساسی صنعت نفت، از آمادگی این مجموعه برای توسعه همکاری‌های مشترک با جهاد دانشگاهی تاکید کرد.