پورهنگ تاکید کرد: استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی با هدف خودکفایی در صنعت نفت

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۱۴۳۵ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
پورهنگ تاکید کرد: استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی با هدف خودکفایی در صنعت نفت

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان از خط تولید انبوه مته‌های حفاری جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، دکتر جهانگیر پورهنگ در بازدید از بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی خوزستان، به‌ویژه خط تولید انبوه مته‌های حفاری، با تاکید بر اهمیت اتکا به تولید داخلی، به‌ویژه در صنعت نفت، گفت: برای رفع نیازهای کشور در بخش‌های مختلف، به‌ویژه صنعت نفت و همچنین قرار گرفتن در جایگاه واقعی در سطح بین‌المللی، لازم است به تولید ملی متکی باشیم و در این زمینه مجموعه‌هایی مانند جهاد دانشگاهی، فعالیت‌های خوبی را آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به توانمندی‌های جهاد دانشگاهی، افزود: این مجموعه با توجه به وسعت فعالیت‌ها و ظرفیت خوبی که در حوزه نیروی انسانی متخصص و شرکت‌های دانش‌بنیان در اختیار دارد، می‌تواند نقش مهمی در زمینه توسعه صنعت نفت و گاز کشور و همچنین تحقق خودکفایی، ایفا کند.

پورهنگ تصریح کرد: افرادی که دارای تجربه و تخصص در صنعت هستند، باید در کنار مجموعه‌هایی علمی مانند جهاد دانشگاهی قرار بگیرند و این تعامل و هم‌افزایی، قطعا نتایج خوبی به دنبال خواهد داشت. سرعت پاسخ به مسایل و مشکلات و حل آنها در بخش عملیاتی نفت و گاز و تداوم تولید، از جمله مولفه‌های بسیار کلیدی در این حوزه به شمار می‌رود و اگر جهاد دانشگاهی و بخش‌های زیرمجموعه این نهاد علمی بتوانند در بازه زمانی کوتاه نیازهای صنعت نفت و گاز را برآورده کنند، فرصت‌های همکاری مشترکی را می‌توان میان این دو مجموعه تعریف کرد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان از آمادگی این شرکت برای توسعه همکاری‌های مشترک با جهاد دانشگاهی خوزستان خبر داد و گفت: از پژوهشگران مجموعه جهاد دانشگاهی دعوت می‌شود بازدیدی از واحدهای نفت و گاز داشته باشند تا بتوانند برای رفع نیازها، بهتر برنامه‌ریزی کنند.

بر اساس این گزارش، دکتر سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این دیدار با اشاره به توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و فنی و مهندسی، تاکید کرد: در فنی و مهندسی و در مجموعه پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان، پس از 10 سال کار علمی، دانش فنی تولید مته‌های حفاری تدوین شد و سال گذشته خط تولید انبوه مته‌های حفاری از سوی معاون اول رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در حال حاضر خوشبختانه این پروژه به خوبی در استان خوزستان در حال اجراست و با کسب این موفقیت، کشور از واردات مته حفاری بی‌نیاز شده است. همچنین همکاران ما در مرکز خدمات تخصصی بازرسی پژوهشکده تکنولوژی تولید نیز پروژه‌های متعددی را با مناطق نفتخیز جنوب طراحی و اجرا کرده‌اند و طراحی و ساخت قطعات مورد نیاز صنعت نفت در این مجموعه در حال انجام است.

علوی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی خوزستان، گفت: در بخش آموزش نیز علاوه بر مراکز آموزش عالی، در بخش آموزش‌های کوتاه‌مدت نیز فعالیت‌های خوبی در جهاد دانشگاهی در حال انجام است و بسیاری از آموزش‌های ضمن خدمت کارکنان دولت و سازمان‌ها و صنایع نیز در جهاد دانشگاهی اجرا می‌شود.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ادامه داد: در حوزه فرهنگی نیز علاوه بر خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) فعالیت‌های خوبی را در استان به انجام رسانده است و این آمادگی وجود دارد که در زمینه افکارسنجی پرسنلی و افکارعمومی در خصوص فعالیت‌های مجموعه‌های صنعتی، پروژه‌هایی مشترک تعریف شود.

وی افزود: در بخش پژوهشی نیز مراکز پزشکی و درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در حال ارائه خدمات به شهروندان هستند و این آمادگی وجود دارد که خدماتی درمانی به حوزه پرسنل صنایع و شرکت‌های نفت و گاز نیز ارائه شود.

علوی در انتها با اشاره به توانمندی‌های جهاد دانشگاهی خوزستان، از آمادگی این سازمان برای توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی با شرکت نفت و گاز اروندان خبر داد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی پژوهشکده تکنولوژی تولید مته حف شرکت نفت و گاز اروند


نظر شما :