جلسه شورای سیاستگذاری آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان خوزستان برگزار شد

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۰ کد : ۱۲۸۱۸ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
نخستین جلسه شورای سیاستگذاری آیین اعطای تندیس استانی فداکاری به دانشجویان خوزستان، امروز (سه شنبه، ۱۴ آبان) در جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد.
جلسه شورای سیاستگذاری آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان خوزستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، محمدامین صالحی نژاد رئیس شورای سیاستگذاری آیین، در این جلسه به بیان موارد مختلف از جزئیات اجرایی آیین ازجمله نحوه ثبت نام و شرکت علاقمندان، روند مشارکت دستگاهها و سازمان‌های حامی، طراحی تندیس استانی و نحوه ارزیابی فعالیت‌ها براساس شاخصهای پیشنهادی پرداخت.

همچنین اعضای شورا در خصوص نحوه مشارکت، شیوه نامه اجرایی انتخاب دانشجوی فداکار، تعداد برگزیدگان آیین و سهمیه دستگاهها نظرات خود را مطرح کردند.

بر این اساس تصمیم گیری نهایی در خصوص این موارد به جلسه آتی شورا موکول شد.

همچنین نمایندگان دانشگاهها، نهادها و سازمان‌های مشارکت کننده در آیین، به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری، باتوجه به اتمام مهلت ثبت نام اولیه آیین در خصوص تمدید مهلت ثبت نام تصمیم گیری کردند و مقرر شد این زمان تا ۲۹ آبان ماه جاری تمدید شود.

هم اکنون ثبت نام به دو صورت فردی و گروهی (گروه های دانشجویی) در سامانه ثبت نام آیین به نشانی http://conf.jahadp.ir  در حال انجام است و مدارک و مستندات افراد پس از پایان مهلت ثبت نام در کمیته انتخاب بررسی و از برگزیدگان طی مراسمی ویژه تقدیر خواهد شد.

کلید واژه ها: تندیس فداکاری جهاددانشگاهی خوزستان جهاددانشگاهی