رییس جهاد دانشگاهی خوزستان درگذشت حمید کهرام را تسلیت گفت

۰۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۲ کد : ۱۶۸۸۱ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، با صدور پیامی درگذشت دکتر حمید کهرام را تسلیت گفت.
رییس جهاد دانشگاهی خوزستان درگذشت حمید کهرام را تسلیت گفت

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، متن پیام تسلیت دکتر علوی به شرح زیر است:

"انالله و انا الیه راجعون
درگذشت استاد گرامی، جناب آقای دکتر حمید کهرام، از موسسان جهاد دانشگاهی خوزستان موجب تاسف و تالم اینجانب و همکاران آن مرحوم در جهاد دانشگاهی خوزستان شد. وی در سال های ابتدایی تشکیل جهاد دانشگاهی خوزستان، نقش موثری در تشکیل این نهاد انقلابی ایفا نمود و در سال های دهه ۶۰ نیز به عنوان مسوول بخش طرح و تحقیقات جهاد دانشگاهی استان خوزستان فعالیت کرد و در گسترش و توسعه حوزه پژوهشی این نهاد بسیار موثر بود.

اینجانب به نمایندگی از همکاران در جهاد دانشگاهی خوزستان، این مصیبت را به خانواده آن مرحوم تسلیت می گویم و از خداوند متعال، رحمت و غفران الهی برای ایشان مسألت دارم."