آزمون‌های پایان ترم جهاددانشگاهی خوزستان به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود

۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۹ کد : ۱۸۶۲۳ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: به منظور حفظ سلامتی دانشجویان و پرهیز از تردد درون و برون شهری در شرایط کنونی، آزمون‌های پایان ترم موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
آزمون‌های پایان ترم جهاددانشگاهی خوزستان به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی با اعلام این خبر افزود: بخش عمده نمره پایانی دانشجویان را ارزشیابی مستمر به خود اختصاص می‌دهد، لذا لازم است به این مهم توجه شود.

وی تصریح کرد: جزییات نحوه برگزاری غیرحضوری آزمون‌ها و تقویم آن متعاقبا از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان اعلام می‌شود.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان همچنین درباره نحوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم مرکز آموزش عالی علمی کابردی، این مهم را تابع تصمیمات واحد استانی این دانشگاه عنوان کرد و گفت: طبق آخرین ابلاغ به مراکز، آزمون‌های پایان ترم مراکز علمی کاربردی در مردادماه برگزار می‌شود. در صورت ابلاغ جدید مراتب اطلاع‌رسانی خواهد شد.