رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: آزمون استخدامی شرکت کار و تامین (متعلق به سازمان تامین اجتماعی) به میزبانی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار می شود.

سید علیرضا علوی در گفت‌وگو با روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی  اظهار کرد: شرکت کار و تامین (متعلق به سازمان تامین اجتماعی) در نظر دارد برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در مجموعه‌های مدیریت درمان تامین اجتماعی و ادارات کل بیمه‌ای در سراسر کشور، به شکل قرارداد موقت شرکتی اقدام به جذب نیرو کند.

وی ادامه داد: جذب نیرو شامل گروه‌های شغلی بهیار، کمک پرستار (بهدار)، متصدی خدمات اداری (ماشین نویس، بایگان و ...)، منشی پزشکی، متصدی خدمات دارویی (دارویار)، انباردار و متصدی خدمات عمومی (نگهبان و راننده آمبولانس) است.

علوی بیان کرد: بیشترین نیروی انسانی مورد نیاز برای استخدام مربوط به استان خوزستان به تعداد ۲۳۴ نفر، شامل زن و مرد است.

وی با بیان اینکه حداقل مدرک تحصیلی برای شرکت در آزمون، دیپلم است، گفت: ثبت‌نام در این آزمون از سوم مهرماه آغاز شده است و تا دوازدهم مهرماه ادامه دارد. همچنین آزمون دوم آبان‌ماه برگزار خواهد شد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با بیان اینکه این سازمان مجری برگزاری آزمون است، عنوان کرد: دفترچه راهنمای آزمون در سامانه آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir قابل رؤیت است.

انتهای پیام

کلید واژه ها: آزمون آزمون استخدامی شرکت کار و تامین آزمون استخدامی شرکت کار و تامین جهاددانشگاهی خوزستان