انتصاب قائم‌مقام پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۶ کد : ۲۴۵۳۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
انتصاب قائم‌مقام پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاد دانشگاهی خوزستان

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در حکمی، رحیم امیری را به عنوان قائم‌مقام پژوهشکده تکنولوژی تولید منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در حکم صادر شده از سوی دکتر سیدعلیرضا علوی، آمده است:
"نظر به توانایی و تجارب ارزنده جنابعالی به عنوان "قائم‌مقام پژوهشکده تکنولوژی تولید سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان" منصوب می‌شوید. با توجه به تاکید صریح و مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر استقرار اقتصاد دانش‌بنیان و فرمایش ایشان که تصریح کردند: "اگر ما ان‌شاالله بتوانیم بنیان‌گذاری کارهای اقتصادی بر پایه دانش را پیش ببریم و به وجه غالب اقتصاد کشور تبدیل کنیم، این نه تنها به کشور قدرت اقتصادی خواهد داد، بلکه قدرت سیاسی هم خواهد داد، قدرت فرهنگی هم خواهد داد. وقتی یک کشوری احساس کرد که با علم خود، با دانش خود می تواند زندگی خود را و ملت خود را اداره کند و به دیگر ملت‌ها خدمت برساند، احساس هویت می‌کند، احساس شخصیت می‌کند؛ این درست همان چیزی است که ملت‌های مسلمان امروز به آن احتیاج دارند"، انتظار است با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در سازمان، با برنامه‌ریزی منسجم و تحقق منویات مقام معظم رهبری بیش از پیش اهتمام خود را به کار گیرید. کلیه مدیران محترم پژوهشکده شایسته است در این مسیر همکاری کامل با جنابعالی داشته باشند. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان خواستارم."

کلید واژه ها: انتصاب اعضا انتصاب جهاددانشگاهی خوزستان انتصاب قایم مقام تکنولوژی تولید