از بازدید خط تولید مته‌های حفاری تا امکان‌سنجی اجرای پروژه‌های جدید در سفر دکتر طیبی به اهواز

رییس جهاد دانشگاهی در سفری دو روزه به اهواز، از سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید و در جریان آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان در حوزه‌های مختلف قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی روز گذشته (چهارشنبه 12 آذرماه) به اهواز وارد شد و در ابتدا، از خط تولید مته‌های حفاری جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید کرد.
وی پس از آن، در شورای راهبری مته‌های حفاری حضور یافت و رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در این جلسه گزارشی از آخرین فعالیت‌های این خط تولیدی را ارائه کرد.
دکتر طیبی در دومین روز سفر خود به خوزستان صبح امروز (پنجشنبه) در نشست شورای هماهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان شرکت کرد. در این نشست، ورود سازمان خوزستان به پروژه‌هایی جدید در حوزه‌‌های پزشکی، صنعتی و تولید مواد شیمیایی امکان‌سنجی شد.

کلید واژه ها: خط تولید مته های حفاری بازدید خط تولید مته های حفاری امکان سنجی جهاددانشگاهی خوزستان