چاپ ۲ کتاب از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۸ کد : ۳۸۰۷۸ اخبار برگزیده فرهنگی
کتاب‌های «انسان توسعه‌یافته، پیشران توسعه جوامع» و «غذا و تغذیه، نکته‌های کوتاه و کاربردی» از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان روانه بازار کتاب شد.
چاپ ۲ کتاب از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، کتاب‌ «انسان توسعه‌یافته، پیشران توسعه جوامع /  نسخه‌ای برای ایران» توسط سید مرتضی افقه، دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز با شمارگان 300 نسخه، 127 صفحه و بهای 35 هزار تومان منتشر شد.

این کتاب در دو بخش «مفهوم توسعه در ادبیات جاری» و «تجزیه و تحلیل مطالب و پیشنهاد تعریفی از توسعه متناسب با شرایط فعلی ایران» به چاپ رسیده است.

«غذا و تغذیه، نکته‌های کوتاه و کاربردی» دیگر کتاب منتشر شده توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان است که توسط رضوان امیری (کارشناس ارشد علوم تغذیه)، مجید کاراندیش (استاد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز) و معصومه تهرانی (عضو هیات علمی گروه پژوهشی آموزش سلامت جهاددانشگاهی خوزستان) به نگارش درآمده است.

این کتاب با شمارگان 500 نسخه، 168 صفحه، هشت فصل و بهای 38 هزار تومان در دسترس عموم است.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی جهاددانشگاهی خوزستان انتشارات انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان