با حضور رییس جهاددانشگاهی انجام شد؛

رونمایی از مته‌های دندانه‌ای ساخت جهاددانشگاهی

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۶ کد : ۴۱۴۰۵ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
با حضور رییس جهاد دانشگاهی و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، مته دندانه‌ای ساخت پژوهشگران مجموعه جهاددانشگاهی در نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز رونمایی شد.
رونمایی از مته‌های دندانه‌ای ساخت جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، امروز، ۲۰ بهمن ماه در چهارمین روز از نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز با حضور حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، علیرضا دانشی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، برزو قنبری سرپرست مدیریت پشتیبانی ساخت و تامین کالای شرکت ملی نفت ایران و مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس، مته‌های دندانه‌ای ساخت جهاددانشگاهی رونمایی شد.

این مته‌های دندانه‌ای در دو سایز ۸ -۱.۲ اینچ و ۸- ۳.۴ اینچ طراحی و ساخته شده‌اند و جزو مهمترین مته‌های حفاری چاه‌های نفت و گاز هستند.

دانش فنی پیشرفته این مته‌های حفاری توسط پژوهشگران سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، بومی‌سازی شده است.

در مراسم رونمایی از مته‌های دندانه‌ای ساخت جهاددانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و جمعی از معاونان این سازمان حضور داشتند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان مته حفاری