حضور جهاد دانشگاهی خوزستان در نمایشگاه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی تهران

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۱ کد : ۴۳۶۵۳ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
پژوهشکده تکنولوژی تولید سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان با معرفی ۱۹ محصول در بیست و ششمین نمایشگاه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی حضور یافته است.
حضور جهاد دانشگاهی خوزستان در نمایشگاه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی تهران

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، امروز شنبه (24 اردیبهشت) در دومین روز برگزاری این نمایشگاه، مهندس خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در بازدید از غرفه جهاددانشگاهی، آخرین وضعیت تولید مته های حفاری را مورد بررسی قرار داد.

دکتر سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان نیز در این نمایشگاه با تعدادی از مدیران شرکت‌های تابعه وزارت نفت، دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیست و ششمین نمایشگاه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ماه در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شده است. ۱۰ واحد جهاددانشگاهی از سراسر کشور محصولات خود را در غرفه جهاددانشگاهی در این نمایشگاه معرفی کرده اند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان نمایشگاه نفت