انجام توافقات اولیه برای راه‌اندازی مرکز غربالگری و درمان سرطان پستان توسط جهاددانشگاهی خوزستان

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۵ کد : ۴۳۹۲۵ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
مدیرکل دفتر پزشکی و رییس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی از مرکز پزشکی و مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خوزستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، دکتر محمود طاووسی مدیرکل دفتر پزشکی جهاددانشگاهی و دکتر رامین صرامی رییس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی به منظور توسعه همکاری‌های پژوهشی و راه‌اندازی مرکز غربالگری و درمان سرطان پستان در استان خوزستان توسط جهاددانشگاهی خوزستان، پنجشنبه (29 اردیبهشت) از مرکز پزشکی و مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خوزستان بازدید کردند.

طی این بازدید، توافقات اولیه برای راه‌اندازی مرکز غربالگری و درمان سرطان پستان در استان خوزستان انجام و مقرر شد این مرکز امسال راه‌اندازی شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان سرطان پستان سرطان