پیام تسلیت رییس جهاددانشگاهی خوزستان در پی درگذشت دکتر منوچهر دوایی

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۳:۲۴ کد : ۴۶۸۷۶ اخبار عمومی سازمان
رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در پیامی درگذشت دکتر منوچهر دوایی، نخستین رییس دانشگاه جندی شاپور اهواز پس از انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رییس جهاددانشگاهی خوزستان در پی درگذشت دکتر منوچهر دوایی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، متن پیام دکتر سیدعلیرضا علوی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون
با نهایت تاسف خبر درگذشت استاد فرزانه و پزشک با اخلاق مرحوم آقای دکتر منوچهر دوایی را دریافت کردیم. استاد متعهدی که در سخت‌ترین روزهای دفاع مقدس و در زیر تهاجم رژیم بعث عراق سنگر دفاع از سلامت و آموزش مردم اهواز، رزمندگان و دانشجویان را ترک نکرد و تمام قد در خدمت مردم بود. به نیابت از همکارانم در سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان این ضایعه را به خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاهی استان خوزستان تسلیت عرض می‌نمایم. غفران و رحمت الهی برای استاد فقید و صبر برای بازماندگان را از خداوند متعال مسئلت دارم.

سیدعلیرضا علوی
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان»

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان سیدعلیرضا علوی منوچهر دوایی