چاپ کتاب‌ «دستگاه حیات» از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۹ کد : ۴۷۰۲۰ اخبار برگزیده فرهنگی
کتاب‌ «دستگاه حیات» با موضوع زیست‌شناسی مولکولی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان به چاپ رسید.
چاپ کتاب‌ «دستگاه حیات» از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، کتاب‌ «دستگاه حیات» که تالیف "دیوید اس. گودسل" است، توسط سید امین هادی، حسین صهبافر و وحید اسکندری ترجمه و چاپ اول آن در 186 صفحه و با بهای 80 هزار تومان منتشر شده است.

کتاب‌ «دستگاه حیات» در چندین فصل با موضوع دستگاه‌های مولکولی، فرایندهای حیات، مولکول‌های موجود در سلول: اشریشیاکُلای، یک سلول انسانی: مزایای محفظه‌ها، بدن انسان: مزایای تخصیص وظایف، زندگی و مرگ، ویروس‌ها و شما و مولکول‌های شما به چاپ رسیده است.

در بخشی از پیشگفتار این کتاب آمده است: «این کتاب به این دلیل انتخاب شد که در سال‌های اخیر مطالعات بین رشته‌ای گسترش فراوانی پیدا کرده است، در نتیجه این کتاب می‌تواند برای آشنایی محققان سایر رشته‌های غیرمرتبط با علوم پزشکی با مولکول‌های زیستی موثر واقع گردد؛ در ضمن زبان این کتاب داستان‌گونه و تصویری می‌باشد که ارتباط زیادی با خواننده برقرار می‌کند.»

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان کتاب انتشارات جهاد دانشگاهی خوزستان چاپ کتاب