مدیر مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاد دانشگاهی استان خبر داد

تقدیر از ۶ ایده نهایی در ایتاپ تجهیزات پزشکی خوزستان

۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۳:۴۵ کد : ۵۳۸۲۹ تجاری سازی و اشتغال
مدیر مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاد دانشگاهی خوزستان جزئیات برگزاری رویداد ایتاپ تجهیزات پزشکی را تشریح کرد.
تقدیر از ۶ ایده نهایی در ایتاپ تجهیزات پزشکی خوزستان

جمال داورپناه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رویداد ایتاپ تجهیزات پزشکی که امروز (۱۹ بهمن‌ماه) با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز، پارک علم و فناوری و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: رویداد فناورانه ایتاپ تجهیزات پزشکی، با هدف پذیرش ایده‌های فناورانه با قابلیت تبدیل به محصول و رسیدن به بازار در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار شد.

وی ادامه داد: حدود ۳۶ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که در داوری اولیه ۱۶ ایده انتخاب و در نهایت نیز در داوری نهایی شش ایده به عنوان ایده‌های برتر معرفی و تقدیر شدند. در مجموع به صاحبان ۱۶ ایده اولیه انتخاب شده برای ورود به بازار کار در ادامه کمک خواهد شد.

مدیر مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: این رویداد برای فارع التحصیلان، دانشجویان، کارآفرینان و کارآموزان و بدون هیچ محدودیتی برگزار شد و با صاحبان ایده‌هایی که از نظر ما قابلیت تبدیل به محصول و تجاری‌سازی دارند، برای ورود به مراکز رشد پارک علم و فناوری و جهاد دانشگاهی خوزستان مذاکره می‌شود.