سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی استان:

فعالیت جهادگران خوزستانی مایه افتخار و مباهات است

۱۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۹:۱۴ کد : ۵۴۹۴۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
دکتر حسن محمدی مجد با اشاره به فعالیت جهادگران خوزستان در عرصه های مختلف گفت: فعالیت جهادگران در نقش های مختلف مایه افتخار و مباهات است.
فعالیت جهادگران خوزستانی مایه افتخار و مباهات است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، دکتر حسن محمدی مجد سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در بازدید از مرکز پزشکی این سازمان، بخش های مختلف مرکز را مورد بازدید قرار داد.

محمدی مجد در این دیدار اظهار کرد: فعالیت همکاران جهادگر ما در نقش های مختلف مایه افتخار و مباهات است. در این میان فلسفه خدمت رسانی به مردم از موضوعات مهمی است که در مسئولیت اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: به امید اینکه انشالله بتوانیم خدمات بهتری را به شهروندان ارایه دهیم و بتوانیم مراکز این چنینی را توسعه دهیم و خدمات‌های کاملا تخصصی، حرفه‌ای و در شان جهاد دانشگاهی داشته باشیم.