تقدیر رییس جهاددانشگاهی از جانباز جهادگر خوزستانی

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۴ کد : ۵۵۲۲۵ اخبار عمومی سازمان
دکتر مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی کشور، از رضا نیک زاد جانباز هشت سال دوران دفاع مقدس تقدیر کرد.
تقدیر رییس جهاددانشگاهی از جانباز جهادگر خوزستانی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در متن دکتر نائینی خطاب به دکتر رضا نیک زاد آمده است: در ایام پر برکت شعبان المعظم و هم زمان با خجسته سال روز ولادت قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس (ع) با تمسک به آیه شریفه "الَّذِینَ اسْتَجَابُوا لِلَّهِ وَالرَّسُولِ مِنْ بَعْدِ مَا أَصَابَهُمُ الْقَرْحُ ۚ لِلَّذِینَ أَحْسَنُوا مِنْهُمْ وَاتَّقَوْا أَجْرٌ عَظِیمٌ" وجود ذی جود و سراسر افتخار جانبازان عزیز و مشمولان اجر عظیم الهی را در وسع محدود بشری و وظیفه ایمانی مان تکریم و حق شناسی می کنیم."

همکار جهادگر و جانباز سرافراز ایران اسلامی جناب آقای رضا نیک زاد

ضمن عرض تبریک فرارسیدن روز جانباز، با افتخار این لوح تقدیر به پاس مجاهدت ها و رشادت هایتان به شما تقدیم می شود. عافیت، سربلندی و دوام توفیقات تان را از خداوند سبحان مسالت می نمایم.

حسن مسلمی نائینی

گفتنی است این لوح توسط دکتر حسن محمدی مجد، رییس جهاددانشگاهی خوزستان به رضا نیکزاد اهدا شد.