دیدار سرپرست جهاددانشگاهی خوزستان بارییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۲ کد : ۵۵۳۹۰ اخبار عمومی سازمان
دکتر حسن محمدی مجد سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با حجت الاسلام آیت عادلی نژاد، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، دکتر حسن محمدی مجد، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با حجت الاسلام و المسلمین آیت عادلی نژاد، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان دیدار کرد.

این دیدار صمیمی یکی دیگر از برنامه های سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان بود که توسعه همکاریهای دو جانبه مورد تاکید قرار گرفت.

کلید واژه ها: رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان دکتر حسن محمدی مجد خوزستان