دیدار جمعی از نمایندگان شرکت های دانش بنیان و رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش فنی و حرفه ای با استاندار خوزستان

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۸ کد : ۵۶۱۳۵ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
جمعی از نمایندگان شرکت های دانش بنیان و رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش فنی و حرفه ای روز یکشنبه با علی اکبر حسینی محراب، استاندار خوزستان دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این نشست استاندار خوزستان به تشریح مهمترین پروژه های سفر ریاست جمهوری در بخش های آب و فاضلاب، پروژه کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری، راه ها، پروژه های حوزه وزارت نفت، برق و … پرداخت و ابراز امیدواری کرد بستر فعالیت و مشارکت جوانان نخبه و شرکت های دانش بنیان در طرح های توسعه ای بیش از پیش فراهم شود.

در ادامه این نشست نمایندگان شرکت های دانش بنیان به طرح دیدگاه ها و مشکلات خود پرداختند.