به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، جمعه ۱۲ خرداد، دهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد .

محمدعلی نیزاری ، معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان از ثبت‌نام ۴۴۸۱ نفر در سطح استان در پنج حوزه و شهرستان به شرح زیر خبر داد :

حوزه اهواز مجتع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و آموزشکده فنی چمران

حوزه بهبهان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص)

حوزه دزفول مرکز آموزش علمی کاربردی دزفول

حوزه شوشتر دانشگاه پیام نور شوشتر

حوزه شادگان دانشگاه پیام نور شادگان

شایان ذکر است این آزمون همزمان در سراسر کشور برای 26 دستگاه اجرایی برگزار می شود .

همچنین ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان از بخش های مختلف برگزاری آزمون بازدید نموده و از تلاش های همکاران جهادگر تشکر نمودند.

کلید واژه ها: دهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان