به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان منصوب شد

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۰ کد : ۵۷۸۹۲ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان منصوب شد .
سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با موافقت جناب آقای دکتر مسلمی نائینی، ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در حکمی آقای مهندس جادری را به سمت سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان منصوب کرد. دکتر محمدی مجد در نامه ای خطاب به آقای مهندس امیری، از تلاش‌های ایشان قدردانی نمود. در این حکم از آقای جادری توجه به موارد ذیل خواسته شده است : رفاه همکاران، تقویت انگیزه، حمایت از فعالیت‌های مجاهدانه در حوزه‌های مختلف، سازماندهی حوزه های مالی و اداری در جهت کنترل، ارزیابی و پایش مستمر، ایجاد شفافیت و افزایش بهره‌وری، توجه به چابک سازی سازمان، ایجاد و تقویت سیستم مدیریت کسب و کار، استفاده از تجارب موفق، استفاده از فناوری‌های نوین، حمایت و توسعه فعالیت های دانش بنیان.

کلید واژه ها: روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان دکتر محمدی مجد مهندس جادری سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان دکتر مسلمی نائینی