به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰ کد : ۵۸۶۳۸ اخبار عمومی سازمان فرهنگی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، علی محمدی، عکاس خوزستانی خبرگزاری ایسنا، در جشواره بین المللی عکس BOVER ترکیه ۲۰۲۳ مدال برنز این مسابقه را کسب کرد

علی محمدی، عکاس خوزستانی خبرگزاری ایسنا، در جشواره بین المللی عکس BOVER ترکیه 2023 مدال برنز این مسابقه را کسب کرد. از این عکاس در بخش "سلامتی در تمام زمینه های زندگی" 2 اثر پذیرفته شد که یک اثر موفق به دریافت مدال برنز شد. این جشنواره در 2 بخش آزاد و سلامتی در تمام زمینه های زندگی زیر نظر فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (FlAP) برگزار شد. فدراسیون بین‌المللی‌هنر عکاسی (فیاپ) واسطه‌ای برای برقراری ارتباط بین‌ موسسات ملی عکاسی در کشورهای مختلف جهان است. فیاپ تنها موسسه بین‌المللی در زمینه عکاسی است که از طرف یونسکو به رسمیت شناخته شده است و پروژه‌هایی نیز بنابه درخواست این سازمان انجام داده است. این فدراسیون به عنوان عضو اجرایی با موسسات ملی عکاسی در سراسر جهان همکاری نزدیک دارد که تعداد آنها به بیش از ۸۵ موسسه ملی در پنج قاره می‌رسد. فیاپ همچنین نماینده نزدیک به یک میلیون عکاس است.

کلید واژه ها: عکاسی المللی ملی عکاس فیاپ فدراسیون علی محمدی، عکاس خوزستانی خبرگزاری ایسنا مدال برنز جشنواره بین المللی عکس BOVER ترکیه برای عکاس ایسنا خوزستان