آزمایش میدانی جدیدترین مته حفاری ساخت جهاددانشگاهی خوزستان با موفقیت انجام شد

دکتر حسن محمدی مجد رییس جهاددانشگاهی خوزستان خبر داد:آزمایش میدانی جدیدترین مته حفاری ساخت جهاددانشگاهی خوزستان با موفقیت انجام شد.
آزمایش میدانی جدیدترین مته حفاری ساخت جهاددانشگاهی خوزستان با موفقیت انجام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خوزستان، دکتر حسن محمدی مجد گفت: به لطف الله و مجاهدت های علمی و فنی جهادگران جهاددانشگاهی خوزستان، ازمایش میدانی جدیدترین مته حفاری ساخت این واحد سازمانی با موفقیت انجام شد.

وی با اشاره به این که این مته از نوع دندانه ای است گفت: در ساخت این مته ازفناوری های پیشرفته متعددی استفاده شده است و وظیفه آن حفاری در شرایط سخت و خاص است که تمام ماموریت های از پیش تعیین شده را با موفقیت به انجام رسانده است.

رییس جهاددانشگاهی خوزستان در پایان گفت: این موفقیت که حاصل سالها تلاش و مجاهدت همکاران جهادگر می باشد را به خانواده بزرگ جهاددانشگاهی و جامعه علمی و صنعتی کشور تبریک می گویم.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان

کلید واژه ها: تست میدانی جدیدترین مته حفاری دکتر حسن محمدی مجد‏، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان