در آستانه سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی صورت گرفت

رونمایی از پوستر چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

۲۰ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۹ کد : ۵۹۳۸۳ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
با نزدیک شدن به ۱۶ مردادماه، سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، از پوستر چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد با شعار «جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان» در اداره کل روابط عمومی این نهاد رونمایی شد.
رونمایی از پوستر چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، با نزدیک شدن به 16 مردادماه، سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، از پوستر چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد با شعار «جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان» در اداره کل روابط عمومی این نهاد رونمایی شد.

شانزدهم مردادماه امسال، جهاددانشگاهی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی، چهل و سه سال از حیات پر افتخار خود را پشت سر خواهد گذاشت. نهادی که از ابتدای فعالیت در سال 1359 همواره مصمم بوده تا با اعتماد به جوانان و اتکاء بر مدیریت جهادی الهام‌گرفته از ایمان اسلامی در راه عزّت و پیشرفت دانش بنیان کشور قدم بردارد.

جزییات بیشتر در رابطه با مفاهیم، نمادها و نشانه‌های مستتر در طراحی پوستر + دانلود فایل با کیفیت :

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اعتماد اسلامی جوانان سال ایمان رونمایی از پوستر چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاه