بیانیه سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در محکومیت اهانت به قرآن‌ کریم

۳۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۵۹۸۸۷ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم و مقدسات اسلامی بیانیه صادر کرد.
بیانیه سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در محکومیت اهانت به قرآن‌ کریم

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم و مقدسات اسلامی بیا نیه ای به شرح زیر صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانیه سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در محکومیت اهانت به قرآن‌کریم و مقدسات اسلامی

قال تعالی: یُریدونَ لِیُطْفِئوا نورَ اللهِ بِاَفواهِهِم وَاللهُ مُتِمُّ نورِهِ و لوْ کَرِهَ الْکافِرون « سوره صف _ آیه ۸»

ندای دعوت دین مبین اسلام و کتاب هدایت، نسخه شفابخش و تمدن ساز قرآن کریم هنوز از پس چهارده قرن به گوش می‌رسد و همچنان دشمنان اسلام و مسلمین، همچون سالهای نخستین صدور اسلام، با جهل بوسفیانی و رذیلت قابیلی خود، حریم حرمت دین می‌شکنند و با تعرض به ساحت مقدسات، داغ ننگ و لعن بر چهره روزگار دون خویش می‌نشانند.

در واقع از همان آغاز نزول قرآن کریم تا به امروز، شیاطین زمان در کمال یأس و درماندگی سعی در تکذیب کلام الهی برآمدند غافل از آنکه قرآن کریم این پیام هدایت و نور روزبه‌روز پرفروغ‌تر شده و بدون شک آینده از آن قرآن، مسلمانان و اسلام عزیز است.

ارتکاب جنایت اهانت به ساحت قدسی کلام الله در ماه پرخیر و برکت ذی الحجه و همزمان با نمایش قدرت اسلام در حج ابراهیمی در کشور سوئد و ادامه این اهانت گستاخانه در ماه محرم الحرام، بدون شک جلوه‌ای از جنگ‌های صلیبی است که هیئت حاکمه آمریکا و صهیونیزم بین الملل طراح آنهاست.

همانان که عظمت اجتماع باشکوه و توحیدی مسلمان را برنتافتند و با کمال وقاحت و بی‌شرمی و به بهانه پوچ و نخ نمای آزادی بیان با پشتیبانی کشور سوئد اهانت و سوزاندن کتاب آسمانی قرآن کریم، توسط عناصر افراط گرا و تندرو را که در مسیر نفرت پراکنی علیه مقدسات است را مجاز شمردند و این همان جنگی است که به وعده الهی، بازنده اصلی‌اش همانها خواهند بود ... اِنّا نَحنُ نَزَّلنَا الذِّکر وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون..(سوره حجر _ آیه ۹)

قطعا چنین اقداماتی ریشه در اندیشه‌های غیر توحیدی و دین گریزانه و شیطانی دارد و پس از رشد چشمگیر اسلام در جوامع غربی و با هدف تخریب اسلام صورت گرفته و هرگز با تعالیم ادیان الهی قابل جمع نبوده و قابل تحمل نیست و این فتنه و کینه بی شک عاملی برای گسترش بیشتر معارف این کتاب الهی در سراسر جهان خواهد گردید: إِنَّهُمْ یکیدُونَ کیداً وَأَکیدُ کیداً فَمَهِّلِ الْکافِرِینَ أَمْهِلْهُمْ رُوَیدا (سوره طارق ۱۵_۱۷)

سازمان جهادانشگاهی خوزستان ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت سیدوسالار شهیدان و آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش، اهانت به ساحت قدسی قرآن کریم را به محضر مبارک منجی عالم بشریت و قرآن ناطق حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا فداه)، مقام عظمای ولایت، مراجع عظام تقلید و عموم ملت شریف ایران به ویژه مردم و جامعه دانشگاهی ولایتمدار و قرآنی استان خوزستان تسلیت عرض نموده و به عنوان یک نهاد علمی و انقلابی، نفرت و انزجار خود را از این تصمیم شوم و عمل شیطانی اعلام و آن را شدیداً محکوم می‌نماید و اقدام قاطعانه تمام نهادهای بین‌المللی در تقابل با اینگونه رفتارهای مذبوحانه و جریحه دار کردن عواطف امت اسلام را خواستار است.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

جهادگران سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۳۰/ تیرماه / ۱۴۰۲ سوم /محرم / ۱۴۴۵

کلید واژه ها: قرآن بیانیه سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در محکومیت اهانت به قرآن‌ کریم روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان