درخشش عکاس ایسنا در نخستین سوگواره ملی عکس «روایت عاشقی»

۰۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۶۰۲۷۸ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
علی محمدی، دبیر سرویس چندرسانه‌ای ایسنا در منطقه خوزستان، در بخش پایتخت موکب‌های نخستین سوگواره ملی عکس «روایت عاشقی» رتبه نخست را کسب کرد.
درخشش عکاس ایسنا در نخستین سوگواره ملی عکس «روایت عاشقی»

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، نخستین سوگواره ملی عکس «روایت عاشقی» در ۲ بخش برگزار شد و در مرحله مقدماتی ۱۶۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که در نهایت ۴۰ اثر به مرحله نهایی راه یافت.

در بخش اصلی پیاده‌روی اربعین عرفان کوچاری، علی ابک، جمال زبیدی به ترتیب اول تا سوم شدند و یاسر محمدخانی شایسته تقدیر شناخته شد. در بخش پایتخت موکب‌ها، علی محمدی عکاس خبرگزاری ایسنا خوزستان اول، احسان قصدی دوم و و مقداد امیری سوم شد. در این بخش علی معرف عکاس خبرگزاری ایرنا خوزستان شایسته تقدیر شناخته شد. در بخش بین‌الملل علی کریم ‌الساری و علی عبدالرضا کاظم هر ۲ از عراق اول و دوم شدند.

علی محمدی پیشتر مدال برنز جشنواره بین‌المللی عکس BOVER ترکیه ۲۰۲۳ را از آن خود کرده بود.

کلید واژه ها: روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان علی محمدی، دبیر سرویس چندرسانه‌ای ایسنا در منطقه خوزستان درخشش عکاس ایسنا در نخستین سوگواره ملی عکس «روایت عاشقی»